fbpx

קרוסטיני חציל וקשקבל

חומרים ל- 4 סועדים:4 פרוסות לחם יבש2 חצילים100 גר' גבינת קשקבלשמן זיתמלח פלפל2 שיני שום קצוצותחופן עלי רוקטאופן ההכנה:לקלות לחם במחבת עם שמן זית מלח ופלפל עד להזהבה.לשרוף על אש גלויה חצילים במשך 15 דקות.לקלוף חצילים, למעוך, להוסיף מלח פלפל ושום קצוץ.להגשהעל צלחת יפה לסדר לחם קלוי, מעליו עלי רוקט, חצילים ולגרד גבינת קשקבל.לטפטף שמן זית מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 סועדים:
4 פרוסות לחם יבש
2 חצילים
100 גר' גבינת קשקבל
שמן זית
מלח פלפל
2 שיני שום קצוצות
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה:
לקלות לחם במחבת עם שמן זית מלח ופלפל עד להזהבה.
לשרוף על אש גלויה חצילים במשך 15 דקות.
לקלוף חצילים, למעוך, להוסיף מלח פלפל ושום קצוץ.

להגשה
על צלחת יפה לסדר לחם קלוי, מעליו עלי רוקט, חצילים ולגרד גבינת קשקבל.
לטפטף שמן זית מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר