קרוסטיני חציל וקשקבל

חומרים ל- 4 סועדים:4 פרוסות לחם יבש2 חצילים100 גר' גבינת קשקבלשמן זיתמלח פלפל2 שיני שום קצוצותחופן עלי רוקטאופן ההכנה:לקלות לחם במחבת עם שמן זית מלח ופלפל עד להזהבה.לשרוף על אש גלויה חצילים במשך 15 דקות.לקלוף חצילים, למעוך, להוסיף מלח פלפל ושום קצוץ.להגשהעל צלחת יפה לסדר לחם קלוי, מעליו עלי רוקט, חצילים ולגרד גבינת קשקבל.לטפטף שמן זית מעל.

חומרים ל- 4 סועדים:
4 פרוסות לחם יבש
2 חצילים
100 גר' גבינת קשקבל
שמן זית
מלח פלפל
2 שיני שום קצוצות
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה:
לקלות לחם במחבת עם שמן זית מלח ופלפל עד להזהבה.
לשרוף על אש גלויה חצילים במשך 15 דקות.
לקלוף חצילים, למעוך, להוסיף מלח פלפל ושום קצוץ.

להגשה
על צלחת יפה לסדר לחם קלוי, מעליו עלי רוקט, חצילים ולגרד גבינת קשקבל.
לטפטף שמן זית מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר