fbpx

קרוסטיני טפנד זיתים וגבינת מוצרלה

מצרכים לקרוסטיני2 לחמים מסוג ג'בטה פרוסים לפרוסות דקות2 עגבניות פרוסות דק3 כדורים גדולים של גבינת מוצרלה במים2 גבעולי ריחן קצוציםמצרכים לטפנד זיתים100 גר' זיתים מגולעניםשן שום קורט מלחקורט פלפל200 מ"ל שמן זית משובחגבעול קורנית (טימין)אופן הכנת הטפנדמכניסים את כל המוצרים לבר מיקסר עד לקבלת מחית חלקה.טיפ: ניתן לשדרג את הטעם של הטפנד ע"י הוספת מעט גבינת קשקבל לתערובת.אופן הכנת הקרוסטיניעל פרוסות הג'בטה מורחים את הטפנד זיתים, עליהן מניחים פרוסה דקה של עגבניה, עליהן מניחים פרוסה של מוצרלה ומלמעלה מפזרים את עלי הריחן הקצוצים. את הפרוסות מסדרים בתבנית. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס בין 5 ל-10 דקות, עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת מעט. מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחות ומגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לקרוסטיני
2 לחמים מסוג ג'בטה פרוסים לפרוסות דקות
2 עגבניות פרוסות דק
3 כדורים גדולים של גבינת מוצרלה במים
2 גבעולי ריחן קצוצים

מצרכים לטפנד זיתים
100 גר' זיתים מגולענים
שן שום
קורט מלח
קורט פלפל
200 מ"ל שמן זית משובח
גבעול קורנית (טימין)

אופן הכנת הטפנד
מכניסים את כל המוצרים לבר מיקסר עד לקבלת מחית חלקה.
טיפ: ניתן לשדרג את הטעם של הטפנד ע"י הוספת מעט גבינת קשקבל לתערובת.

אופן הכנת הקרוסטיני
על פרוסות הג'בטה מורחים את הטפנד זיתים, עליהן מניחים פרוסה דקה של עגבניה, עליהן מניחים פרוסה של מוצרלה ומלמעלה מפזרים את עלי הריחן הקצוצים. את הפרוסות מסדרים בתבנית. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס בין 5 ל-10 דקות, עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת מעט. מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחות ומגישים חם.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר