fbpx

קרוקטים תפו"א ושורש סלרי

מצרכים ל-4 מנות:4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות של דוד משה לבישול ולמרק 2 שורשי סלרי, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות מלח, פלפל אגוז מוסקט טחון 2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות "דוד משה" באריזה האדומה לטיגון ולצ'יפס 2 כפות קנור Sweet & Spicy בצל 100 גרם קמח תפוחי אדמה 4 ביצים, טרופות 100 גרם בוטנים טחונים 100 גרם קוקוס טחון אופן ההכנה:מבשלים את החתיכות הגדולות של תפוחי האדמה ושורש הסלרי במים עם מלח, עד לריכוך. מסננים ומחזירים לסיר. מיבשים מעט, מועכים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מטגניםאת קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה ומערבבים עם קנור Sweet & Spicy בצל. צריםמהמחית כדורים וממלאים אותם בתערובת תפוחי האדמה והבצל. מצפים את הכדורים בקמחתפוחי אדמה, אחר-כך בביצים טרופות ולבסוף בתערובת בוטנים וקוקוס. מצננים את הכדוריםהמצופים במקפיא. מטגנים בשמן עמוק ומגישים מיד. אתר יצרני תפוחי אדמה "דוד משה" באינטרנט: www.dodmoshe.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-4 מנות:
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות של דוד משה לבישול ולמרק
2 שורשי סלרי, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
מלח, פלפל
אגוז מוסקט טחון
2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות "דוד משה" באריזה האדומה לטיגון ולצ'יפס
2 כפות קנור Sweet & Spicy בצל
100 גרם קמח תפוחי אדמה
4 ביצים, טרופות
100 גרם בוטנים טחונים
100 גרם קוקוס טחון

אופן ההכנה:
מבשלים את החתיכות הגדולות של תפוחי האדמה ושורש הסלרי במים עם מלח, עד לריכוך. מסננים ומחזירים לסיר. מיבשים מעט, מועכים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מטגניםאת קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה ומערבבים עם קנור Sweet & Spicy בצל. צריםמהמחית כדורים וממלאים אותם בתערובת תפוחי האדמה והבצל. מצפים את הכדורים בקמחתפוחי אדמה, אחר-כך בביצים טרופות ולבסוף בתערובת בוטנים וקוקוס. מצננים את הכדוריםהמצופים במקפיא. מטגנים בשמן עמוק ומגישים מיד.

אתר יצרני תפוחי אדמה "דוד משה" באינטרנט: www.dodmoshe.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר