קרוקט גבינות

מצרכים150 גרם גבינה צהובה150 גרם גבינת מוצרלה70 גרם גבינה בולגרית30 גרם שמיר2 שיני שוםפלפל שחור גרוסלציפויפרורי לחםקמח ביצהאופן ההכנהלרסק בבלנדר גבינות + שום כתוש, שמיר קורט פלפל שחור גרוס.ליצור אצבעות, לטבול בחומרי הציפוי, פעמיים.לטגן בשמן עמוק.רוטב וינגרט פלפלים2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במיםלהוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזליםלרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.

מצרכים
150 גרם גבינה צהובה
150 גרם גבינת מוצרלה
70 גרם גבינה בולגרית
30 גרם שמיר
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס

לציפוי
פרורי לחם
קמח
ביצה

אופן ההכנה
לרסק בבלנדר גבינות + שום כתוש, שמיר קורט פלפל שחור גרוס.

ליצור אצבעות, לטבול בחומרי הציפוי, פעמיים.

לטגן בשמן עמוק.

רוטב וינגרט פלפלים
2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים
להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים

לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר