קרוקט גבינות

 

מצרכים
150 גרם גבינה צהובה
150 גרם גבינת מוצרלה
70 גרם גבינה בולגרית
30 גרם שמיר
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס

לציפוי
פרורי לחם
קמח
ביצה

אופן ההכנה
לרסק בבלנדר גבינות + שום כתוש, שמיר קורט פלפל שחור גרוס.

ליצור אצבעות, לטבול בחומרי הציפוי, פעמיים.

לטגן בשמן עמוק.

רוטב וינגרט פלפלים
2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים
להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים

לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה