fbpx

קרוקט גבינות

מצרכים150 גרם גבינה צהובה150 גרם גבינת מוצרלה70 גרם גבינה בולגרית30 גרם שמיר2 שיני שוםפלפל שחור גרוסלציפויפרורי לחםקמח ביצהאופן ההכנהלרסק בבלנדר גבינות + שום כתוש, שמיר קורט פלפל שחור גרוס.ליצור אצבעות, לטבול בחומרי הציפוי, פעמיים.לטגן בשמן עמוק.רוטב וינגרט פלפלים2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במיםלהוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזליםלרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
150 גרם גבינה צהובה
150 גרם גבינת מוצרלה
70 גרם גבינה בולגרית
30 גרם שמיר
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס

לציפוי
פרורי לחם
קמח
ביצה

אופן ההכנה
לרסק בבלנדר גבינות + שום כתוש, שמיר קורט פלפל שחור גרוס.

ליצור אצבעות, לטבול בחומרי הציפוי, פעמיים.

לטגן בשמן עמוק.

רוטב וינגרט פלפלים
2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים
להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים

לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו