מצרכים
150 גרם גבינה צהובה
150 גרם גבינת מוצרלה
70 גרם גבינה בולגרית
30 גרם שמיר
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס
לציפוי
פרורי לחם
קמח
ביצה
אופן ההכנה
לרסק בבלנדר גבינות + שום כתוש, שמיר קורט פלפל שחור גרוס.
ליצור אצבעות, לטבול בחומרי הציפוי, פעמיים.
לטגן בשמן עמוק.
רוטב וינגרט פלפלים
2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים
להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים
לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.