fbpx

קרליבך בר בורגר: מכרטיסים למופעים להמבורגרים נוסח אמריקה

על המתכונים ניר ליטמן, מי שהיה השף והבעלים של המסעדות כרובי'ס וצנובר ובעל ניסיון של מעל 20 שנה בתחום. ההמבורגר מורכב מתערובות של בשר בקר וכבש טרי בליווי תבלון עשיר, בלחמניית ענק שמחוממת במקום וירקות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

קרליבך בר בורגר החדש ממצב עצמו כדיינר עם המבורגרים טובים בדיל משתלם.
כך, העיצוב של המקום הוא של דיינר קטן עם לבנים שחורות וגדולות לצד גווני כתום וחום המקנים אווירה ביתית וחמה.

יוסי בנדר ואבישי קונפלד היו בעלי משרדי הכרטיסים הדרן ורוקוקו, הפיקו את גדולי הפסטיבלים בארץ, דאגו לייבא אמנים מהשורה הראשונה לישראל, וניהלו הצגות בידור רבות. עתה הם פונים לתחביב חדש – דיינר קטן ואינטימי עם בשרים אותם הם מגדירים כמשובחים, עם השאיפה למכור אחד ההמבורגרים הטובים בעיר.

על המתכונים ניר ליטמן, מי שהיה השף והבעלים של המסעדות כרובי'ס וצנובר ובעל ניסיון של מעל 20 שנה בתחום.
ההמבורגר מורכב מתערובות של בשר בקר וכבש טרי בליווי תבלון עשיר, בלחמניית ענק שמחוממת במקום וירקות. מבחר רטבים גדול מהרגיל, והכל בדיל מיוחד: ארוחה מלאה של המבורגר 180 ג', צ'יפס, סלט אישי ושתייה ב- 35 ₪.

המקום פועל עד השעות הקטנות של הלילה ומזמין אליו את קהל המבלים. בנוסף להמבורגר יש כנפיים ברוטב צ'ילי ובשרים על הגריל כמו פילה עוף בעשבי תיבול, קבבונים, וצ'וריסוס חריף.


קרליבך בר בורגר
רח' קרליבך 25, תל-אביב
טל. 03-5616617

א'-ה' 11:00-03:00, ו' 11:00-16:00, שבת – 20:00-03:00



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה