קרם ברולה בניחוח לימונצ'לו ופירות מסוכרים

החומרים:6 חלמון ביצה 130 גרם סוכר 1 מקל וניל 1 גביע שמנת 1 כפית וודקה 1 לימון 20 גרם דבש 40 גרם אבקת סוכר 20 גרם פירות מסוכרים בצק עלים אופן ההכנה:מרתיחים שמנת עם וניל. טורפים חלמונים עם סוכר.מוזגים את השמנת לתערובת הביצים והסוכר, ומסננים.מוזגים לכלי הגשה.אופים בתבנית אפייה עמוקה – מלאה ברבע גובה התבנית במים עם מגבת בתחתיתה – ב-160 מעלות למשך 30-40 דקות, עד להתייצבות התערובת.אחרי קירור מפזרים סוכר לבן מעל.להעביר במבער או במצית ארוכה.פירות מסוכרים:חותכים פירות לקוביות קטנות.מבשלים את הפירות בסירופ סוכר ביחס של אחד לאחד למשך 2 דקות.מייבשים את הפירות על רשת תנור על נייר אפיה.בצק עלים מסוכר:מרדדים בצק עלים לצורה הרצויה.אופים ב-180 מעלות את הבצק כשהוא לחוץ בין שתי תבניות למשך 10 דקות (חצי אפייה).מורידים תבנית עליונה, מפזרים סוכר מעל ואופים עד קרמליזציה של הסוכר.מתוך תפריט חדש ב"לאונג'" במלון הילטון תל-אביב.

החומרים:
6 חלמון ביצה
130 גרם סוכר
1 מקל וניל
1 גביע שמנת
1 כפית וודקה
1 לימון
20 גרם דבש
40 גרם אבקת סוכר
20 גרם פירות מסוכרים
בצק עלים


אופן ההכנה:
מרתיחים שמנת עם וניל.
טורפים חלמונים עם סוכר.
מוזגים את השמנת לתערובת הביצים והסוכר, ומסננים.
מוזגים לכלי הגשה.
אופים בתבנית אפייה עמוקה – מלאה ברבע גובה התבנית במים עם מגבת בתחתיתה – ב-160 מעלות למשך 30-40 דקות, עד להתייצבות התערובת.
אחרי קירור מפזרים סוכר לבן מעל.
להעביר במבער או במצית ארוכה.

פירות מסוכרים:
חותכים פירות לקוביות קטנות.
מבשלים את הפירות בסירופ סוכר ביחס של אחד לאחד למשך 2 דקות.
מייבשים את הפירות על רשת תנור על נייר אפיה.

בצק עלים מסוכר:
מרדדים בצק עלים לצורה הרצויה.
אופים ב-180 מעלות את הבצק כשהוא לחוץ בין שתי תבניות למשך 10 דקות (חצי אפייה).
מורידים תבנית עליונה, מפזרים סוכר מעל ואופים עד קרמליזציה של הסוכר.


מתוך תפריט חדש ב"לאונג'" במלון הילטון תל-אביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר