קרם ברולה קפה והל

חומרים:850 גרם שמנת מתוקה170 גרם סוכרחצי מקל וניל5 תרמילי הל קצוצים150 גרם תמצית קפה VERY B SUPREMO של לוואצה150 גרם חלמוןסוכר לקירמולאופן ההכנה: מערבבים היטב על אש בינונית את השמנת, שני שליש מהסוכר, מקל הוניל החצוי, תרמילי ההל הכתושים ותמצית הקפה עד שמגיעים לרתיחה. מסירים מהאש ומרוקנים את התרמיל לשמנת, ומשאירים את המקל בפנים. טורפים בקערה את החלמונים עם יתרת הסוכר. מביאים את השמנת לסף רתיחה ומאזנים עם החלמונים באמצעות מטרפה. מסננים. יוצקים לתבניות כ- 3/4 גובה הקוקוט.מניחים בתבנית וממלאים מים רותחים עד למחצית גובה הקוקוטים (בן מרי).אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, עד להתייצבות בלבד כ-15-20 דקות. מקררים היטב במקרר.לפני ההגשה מפזרים סוכר ושורפים עם ברנר.   חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

חומרים:
850 גרם שמנת מתוקה
170 גרם סוכר
חצי מקל וניל
5 תרמילי הל קצוצים
150 גרם תמצית קפה VERY B SUPREMO של לוואצה
150 גרם חלמון
סוכר לקירמול

אופן ההכנה:
מערבבים היטב על אש בינונית את השמנת, שני שליש מהסוכר, מקל הוניל החצוי, תרמילי ההל הכתושים ותמצית הקפה עד שמגיעים לרתיחה.
מסירים מהאש ומרוקנים את התרמיל לשמנת, ומשאירים את המקל בפנים.
טורפים בקערה את החלמונים עם יתרת הסוכר.
מביאים את השמנת לסף רתיחה ומאזנים עם החלמונים באמצעות מטרפה.
מסננים. יוצקים לתבניות כ- 3/4 גובה הקוקוט.
מניחים בתבנית וממלאים מים רותחים עד למחצית גובה הקוקוטים (בן מרי).
אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, עד להתייצבות בלבד כ-15-20 דקות.
מקררים היטב במקרר.
לפני ההגשה מפזרים סוכר ושורפים עם ברנר.

 

חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר