fbpx

קרם ברולה קפה והל

חומרים:850 גרם שמנת מתוקה170 גרם סוכרחצי מקל וניל5 תרמילי הל קצוצים150 גרם תמצית קפה VERY B SUPREMO של לוואצה150 גרם חלמוןסוכר לקירמולאופן ההכנה: מערבבים היטב על אש בינונית את השמנת, שני שליש מהסוכר, מקל הוניל החצוי, תרמילי ההל הכתושים ותמצית הקפה עד שמגיעים לרתיחה. מסירים מהאש ומרוקנים את התרמיל לשמנת, ומשאירים את המקל בפנים. טורפים בקערה את החלמונים עם יתרת הסוכר. מביאים את השמנת לסף רתיחה ומאזנים עם החלמונים באמצעות מטרפה. מסננים. יוצקים לתבניות כ- 3/4 גובה הקוקוט.מניחים בתבנית וממלאים מים רותחים עד למחצית גובה הקוקוטים (בן מרי).אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, עד להתייצבות בלבד כ-15-20 דקות. מקררים היטב במקרר.לפני ההגשה מפזרים סוכר ושורפים עם ברנר.   חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
850 גרם שמנת מתוקה
170 גרם סוכר
חצי מקל וניל
5 תרמילי הל קצוצים
150 גרם תמצית קפה VERY B SUPREMO של לוואצה
150 גרם חלמון
סוכר לקירמול

אופן ההכנה:
מערבבים היטב על אש בינונית את השמנת, שני שליש מהסוכר, מקל הוניל החצוי, תרמילי ההל הכתושים ותמצית הקפה עד שמגיעים לרתיחה.
מסירים מהאש ומרוקנים את התרמיל לשמנת, ומשאירים את המקל בפנים.
טורפים בקערה את החלמונים עם יתרת הסוכר.
מביאים את השמנת לסף רתיחה ומאזנים עם החלמונים באמצעות מטרפה.
מסננים. יוצקים לתבניות כ- 3/4 גובה הקוקוט.
מניחים בתבנית וממלאים מים רותחים עד למחצית גובה הקוקוטים (בן מרי).
אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, עד להתייצבות בלבד כ-15-20 דקות.
מקררים היטב במקרר.
לפני ההגשה מפזרים סוכר ושורפים עם ברנר.

 

חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר