קרם ברולה

ל- 8 מנות/סועדים חומרים: 1 ליטר שמנת מתוקה150 גר' סוכר1 מקל וניל חצוי150 סמ"ק חלמונים (10 ביצים מס' 3) אופן ההכנה:מרתיחים את השמנת, הסוכר ומקל הוניל ומצננים כחצי שעה. לאחר הצינון מוסיפים את השמנת באיטיות לחלמונים תוך כדי טריפה מהירה. מוציאים את מקל הוניל. מחלקים לכלי אפיה חסיני חום. מכניסים לתנור שחומם מראש ל– 120 מעלות, ואופים בתוך תבנית עם מים 45 דקות. מקררים את המנות למשך הלילה. מפזרים סוכר חום למעלה ושורפים עם ברנר ביתי או בגריל התנור, עד להפיכת הסוכר לקרמל.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 8 מנות/סועדים

חומרים:
1 ליטר שמנת מתוקה
150 גר' סוכר
1 מקל וניל חצוי
150 סמ"ק חלמונים (10 ביצים מס' 3)


אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת, הסוכר ומקל הוניל ומצננים כחצי שעה. לאחר הצינון מוסיפים את השמנת באיטיות לחלמונים תוך כדי טריפה מהירה.
מוציאים את מקל הוניל.
מחלקים לכלי אפיה חסיני חום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל– 120 מעלות, ואופים בתוך תבנית עם מים 45 דקות. מקררים את המנות למשך הלילה.
מפזרים סוכר חום למעלה ושורפים עם ברנר ביתי או בגריל התנור, עד להפיכת הסוכר לקרמל.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר