קרם ברולה

מצרכיםקופסת שמנת מתוקה3 חלמונים1/4 כוס סוכר1 כפית תמצית ונילאופן ההכנהלהביא את השמנת כמעט לרתיחה. להוסיף את החלמונים עם הסוכר ותמצית הוניל, תוך כדי בחישה. להוריד מהאש ולהעביר לכלי חרס. לאפות בתנור ב-170 מעלות למשך חצי שעה. להגשה זורים את הסוכר וחורכים עם ברנר. למי שאין ברנר, שמים בתנור המחומם עם חום עילי של 250-300 מעלות למשך 1-2 דקות כדי שהסוכר יזהיב.

מצרכים
קופסת שמנת מתוקה
3 חלמונים
1/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה
להביא את השמנת כמעט לרתיחה. להוסיף את החלמונים עם הסוכר ותמצית הוניל, תוך כדי בחישה. להוריד מהאש ולהעביר לכלי חרס. לאפות בתנור ב-170 מעלות למשך חצי שעה.

להגשה זורים את הסוכר וחורכים עם ברנר. למי שאין ברנר, שמים בתנור המחומם עם חום עילי של 250-300 מעלות למשך 1-2 דקות כדי שהסוכר יזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר