fbpx

קרם גבינת תות טבעוני בכוסות

השפית אביגיל מייזליק מציעה לרגל חג הפסח יחד עם יצרנית מותג הגבינות הטבעוניות משומשו מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר יפהפה וטבעוני; קינוח פרווה קל הכנה שמתאים להגשה בארוחות החג
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-8 מנות

לתחתית

2 כוסות פצפוצי אורז

3 כפות חמאת בוטנים

2 כפות סילאן

למלית

300 גרם תותים קפואים

2 אריזות ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)

2/3 כוס סוכר

לציפוי

תותים טריים

צילום חנה יודייקין

אופן ההכנה

מכינים את התחתית

מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן.

מערבבים בקערה עם פצפוצי האורז.

יוצקים בתחתית של 8 כוסות יין.

מכינים את המלית

טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית, התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר.

טועמים ומאזנים טעמים.

במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון.

השלמת הקינוח והגשה

בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כחצי כוס.

חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם.

מגישים קר.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר