קרם גבינת תות טבעוני בכוסות

השפית אביגיל מייזליק מציעה לרגל חג הפסח יחד עם יצרנית מותג הגבינות הטבעוניות משומשו מתכון חגיגי ומיוחד לקינוח מהודר יפהפה וטבעוני; קינוח פרווה קל הכנה שמתאים להגשה בארוחות החג

בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כחצי כוס. צילום חנה יודייקין

מצרכים ל-8 מנות

לתחתית

2 כוסות פצפוצי אורז

3 כפות חמאת בוטנים

2 כפות סילאן

למלית

300 גרם תותים קפואים

2 אריזות ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)

2/3 כוס סוכר

לציפוי

תותים טריים

צילום חנה יודייקין

אופן ההכנה

מכינים את התחתית

מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן.

מערבבים בקערה עם פצפוצי האורז.

יוצקים בתחתית של 8 כוסות יין.

מכינים את המלית

טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית, התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר.

טועמים ומאזנים טעמים.

במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון.

השלמת הקינוח והגשה

בעזרת שקית זילוף יוצקים מהמלית מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כחצי כוס.

חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם.

מגישים קר.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה