fbpx

קרם יוגורט על אפרסקים מבושלים

חומרים ל- 4 סועדים:2 אפרסקים, שטופים וחתוכים לרבעיםמקל קינמון2 כפות סוכר חום1 גביע יוגורט לבן1 כפית אבקת סוכרגרירת לימון מ-1/2 לימון8 יחידות דובדבנים טרייםאופן ההכנה:מבשלים את האפרסקים ומקל הקינמון במים והסוכר כחצי שעה.מניחים בצד להתקרר.חותכים את האפרסקים לקוביות.מקציפים את היוגורט, אבקת הסוכר וגרירת הלימון במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי ואוורירי.הרכבת המנה:בכוס מרטיני מניחים את האפרסקים המבושלים.מעל מזליפים את קרם היוגורט.מקשטים בדובדבנים.אפשר להוסיף עוגיות מקרונים לקישוט.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 סועדים:
2 אפרסקים, שטופים וחתוכים לרבעים
מקל קינמון
2 כפות סוכר חום
1 גביע יוגורט לבן
1 כפית אבקת סוכר
גרירת לימון מ-1/2 לימון
8 יחידות דובדבנים טריים

אופן ההכנה:
מבשלים את האפרסקים ומקל הקינמון במים והסוכר כחצי שעה.
מניחים בצד להתקרר.
חותכים את האפרסקים לקוביות.
מקציפים את היוגורט, אבקת הסוכר וגרירת הלימון במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי ואוורירי.

הרכבת המנה:
בכוס מרטיני מניחים את האפרסקים המבושלים.
מעל מזליפים את קרם היוגורט.
מקשטים בדובדבנים.
אפשר להוסיף עוגיות מקרונים לקישוט.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר