קרם יוגורט על אפרסקים מבושלים

חומרים ל- 4 סועדים:2 אפרסקים, שטופים וחתוכים לרבעיםמקל קינמון2 כפות סוכר חום1 גביע יוגורט לבן1 כפית אבקת סוכרגרירת לימון מ-1/2 לימון8 יחידות דובדבנים טרייםאופן ההכנה:מבשלים את האפרסקים ומקל הקינמון במים והסוכר כחצי שעה.מניחים בצד להתקרר.חותכים את האפרסקים לקוביות.מקציפים את היוגורט, אבקת הסוכר וגרירת הלימון במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי ואוורירי.הרכבת המנה:בכוס מרטיני מניחים את האפרסקים המבושלים.מעל מזליפים את קרם היוגורט.מקשטים בדובדבנים.אפשר להוסיף עוגיות מקרונים לקישוט.

חומרים ל- 4 סועדים:
2 אפרסקים, שטופים וחתוכים לרבעים
מקל קינמון
2 כפות סוכר חום
1 גביע יוגורט לבן
1 כפית אבקת סוכר
גרירת לימון מ-1/2 לימון
8 יחידות דובדבנים טריים

אופן ההכנה:
מבשלים את האפרסקים ומקל הקינמון במים והסוכר כחצי שעה.
מניחים בצד להתקרר.
חותכים את האפרסקים לקוביות.
מקציפים את היוגורט, אבקת הסוכר וגרירת הלימון במיקסר, עד לקבלת מרקם קרמי ואוורירי.

הרכבת המנה:
בכוס מרטיני מניחים את האפרסקים המבושלים.
מעל מזליפים את קרם היוגורט.
מקשטים בדובדבנים.
אפשר להוסיף עוגיות מקרונים לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר