חומרים:
40 מ"ל אייריש קרים
20 מ"ל ליקר קרמל
20 מ"ל שנאפס קינמון
10 צימוקים
אופן ההכנה:
קוצצים דק-דק את הצימוקים.
משקשקים בשייקר את כל המרכיבים עם קרח, ומוזגים לכוס 'אולד פאשין' עם קרח כתוש.
מפזרים את הצימוקים הכתושים, ומקשטים במקל קינמון.

חומרים:
40 מ"ל אייריש קרים
20 מ"ל ליקר קרמל
20 מ"ל שנאפס קינמון
10 צימוקים
אופן ההכנה:
קוצצים דק-דק את הצימוקים.
משקשקים בשייקר את כל המרכיבים עם קרח, ומוזגים לכוס 'אולד פאשין' עם קרח כתוש.
מפזרים את הצימוקים הכתושים, ומקשטים במקל קינמון.