קרם קוקוס ודבש עם סלט פירות ורוטב פרי

 

חומרים ל- 5 מנות:
לקרם:
700 מיליליטר חלב קוקוס
3 כפות דבש מפרחי בר
14 גרם אבקת ג'לטין, מעורבבת ברבע כוס מים קרים, ומושרית ל- 5 דקות

אופן ההכנה:
מניחים בסיר את חלב הקוקוס והדבש. מערבבים היטב.
מבשלים עד רתיחה עדינה.
מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים היטב.
מסננים נוזל ומעבירים לכלי מזיגה.
מוזגים את הקרם לכלי הגשה אישיים, ומעבירים לקירור לשעתיים לפחות.

לסלט פירות:
מערבבים כוס פירות חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות מעדן פרי (שזיף, משמש או תות)
1 כף מיץ לימון

הגשה:
מניחים על כל מנה מעט מהסלט, אפשר לפזר שבבי קוקוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה