קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

החופש הגדול מגיע ומה יותר כיף מפעילות מהנה עם הילדים שתעניק גם זמן איכות וגם קינוחים טעימים? מותג מאסטר שף מציע קינוח פרווה אישי קל מאוד להכנה שילדים אוהבים גם להכין וגם לאכול

שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך. צילום אפיק גבאי

רכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים  

קרם קוקוס

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף

2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל

35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

להגשה

סילאן או דבש

שערות חלבה

צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון.

מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.

הרכבת הקינוח

שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן.

יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס.

מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה