קרם קטלן

 

חומרים
700 מ”ל שמנת מתוקה
300 מ”ל חלב
10 תרמילי הל (שקיבלו מכה)
10 מקלות קינמון
6 חלמונים
125 גרם סוכר

מבשלים את החלב והשמנת יחד עם מקלות הקינמון וההל עד לרתיחה.

מורידים מהאש ומשהים 15 דקות בכלי מכוסה. מוציאים את ההל.

במיקסר מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה ומערבבים עם החלב.

מחממים תנור ל-110 מעלות.

יוצקים את הקרם לכלים אישיים בקוטר 12-10 ס”מ ואופים באמבט/כלי עם מים רותחים כ-90 דקות.

מקררים 24 שעות לפני ההגשה.

אם רוצים אפשר לפזר סוכר ולהשחים בגריל לפני ההגשה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה