קרם קטלן

חומרים700 מ"ל שמנת מתוקה300 מ"ל חלב10 תרמילי הל (שקיבלו מכה)10 מקלות קינמון 6 חלמונים 125 גרם סוכר מבשלים את החלב והשמנת יחד עם מקלות הקינמון וההל עד לרתיחה.מורידים מהאש ומשהים 15 דקות בכלי מכוסה. מוציאים את ההל.במיקסר מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה ומערבבים עם החלב. מחממים תנור ל-110 מעלות.יוצקים את הקרם לכלים אישיים בקוטר 12-10 ס"מ ואופים באמבט/כלי עם מים רותחים כ-90 דקות. מקררים 24 שעות לפני ההגשה.אם רוצים אפשר לפזר סוכר ולהשחים בגריל לפני ההגשה.

חומרים
700 מ"ל שמנת מתוקה
300 מ"ל חלב
10 תרמילי הל (שקיבלו מכה)
10 מקלות קינמון
6 חלמונים
125 גרם סוכר

מבשלים את החלב והשמנת יחד עם מקלות הקינמון וההל עד לרתיחה.

מורידים מהאש ומשהים 15 דקות בכלי מכוסה. מוציאים את ההל.

במיקסר מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה ומערבבים עם החלב.

מחממים תנור ל-110 מעלות.

יוצקים את הקרם לכלים אישיים בקוטר 12-10 ס"מ ואופים באמבט/כלי עם מים רותחים כ-90 דקות.

מקררים 24 שעות לפני ההגשה.

אם רוצים אפשר לפזר סוכר ולהשחים בגריל לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר