קרם שניט הדבר האמיתי

בין שתי שכבות של בצק עלים משובח מונח קרם וניל עדין, צהבהב ונימוח בפה. לא עוד שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג אלא הדבר האמיתי

בין שתי שכבות של בצק עלים משובח מונח קרם וניל עדין, צהבהב ונימוח בפה. לא עוד שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג אלא הדבר האמיתי.

על מרשם לבצק עלים נוותר הפעם כי תהליך עשייתו בבית מורכבת ומסובכת רק נגיד שניתן לקנותו בכל קונדיטוריה טובה.

חומרים לתבנית 30X30 ס"מ:

1 ליטר חלב
½ 1 כוסות סוכר
4 חלמונים
7 כפיות קורנפלור (90 גרם)
1 מקל וניל
2 מכלים של שמנת מתוקה (500 גרם)

אופן ההכנה:

מרתיחים ¾ ליטר חלב עם הסוכר ומקל הוניל ומבשלים כ-2 דקות.
מוציאים את מקל הוניל, חורצים לשניים ומגרדים את הגרגרים השחורים ומכניסים אותם חזרה לחלב.
בינתיים מערבבים את יתרת החלב עם הקורנפלור והחלמונים. ומוזגים תוך כדי ערבוב לחלב הרותח . ממשיכים לערבב. עד שהרוטב מסמיך. מכבים את האש, מעבירים לכלי פלסטיק, עוטפים בניילון נצמד ומחכים להתקררות מוחלטת.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצף חזק ומקפלים עם הקרם וניל. מניחים את הקרם על גבי משטח של בצק עלים ומעל הקרם מסדרים קוביות של בצק עלים (שחתכנו מבעוד מועד). זהו, מכניסם למקרר לכמה שעות עד להתייצבות הקרם ובתאבון.

בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר