קרמבל פירות

חומרים4 תפוחים4 אגסים100 גרם חמאה100 גרם סוכרקינמוןחומרים לפירורים75 גרם חמאה50 גרם סוכר100 גרם קמחאופן ההכנהחותכים את הפירות לחצאים, מוציאים את הגרעינים ואז חותכים לפרוסות מבשלים את הפירות עם החמאה, הסוכר והקינמון כ-10 דקות, עד למרקם סמיך (במידה ולא מספיק סמיך ניתן להוסיף סוכר). אופן הכנת הפירוריםמערבבים במעבד מזון, את הקמח, הסוכר והחמאה עד לקבלת פירורים (לא לעבד יותר מידי, כדי שלא יהפוך לבצק, יש להוסיף את החמאה כשהיא רכה).מסדרים את הפירות בקערות חסינות חום או בתבנית, מפזרים שכבה של פירורים ומכניסים לתנור לכחצי שעה בחום של 180 מעלות, עד שהפירורים פריכים. אופן ההגשהמניחים את המאפה על צלחת, בתוספת גלידה ומומלץ לקשט בפירות יער.

חומרים
4 תפוחים
4 אגסים
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
קינמון

חומרים לפירורים
75 גרם חמאה
50 גרם סוכר
100 גרם קמח

אופן ההכנה
חותכים את הפירות לחצאים, מוציאים את הגרעינים ואז חותכים לפרוסות מבשלים את הפירות עם החמאה, הסוכר והקינמון כ-10 דקות, עד למרקם סמיך (במידה ולא מספיק סמיך ניתן להוסיף סוכר).

אופן הכנת הפירורים
מערבבים במעבד מזון, את הקמח, הסוכר והחמאה עד לקבלת פירורים (לא לעבד יותר מידי, כדי שלא יהפוך לבצק, יש להוסיף את החמאה כשהיא רכה).

מסדרים את הפירות בקערות חסינות חום או בתבנית, מפזרים שכבה של פירורים ומכניסים לתנור לכחצי שעה בחום של 180 מעלות, עד שהפירורים פריכים.

אופן ההגשה
מניחים את המאפה על צלחת, בתוספת גלידה ומומלץ לקשט בפירות יער.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר