קרמבל תפוחים עם גלידת דבש וקינמון

בצק קרמבל200 גרם חמאה200 גרם סוכר חום200 גרם קמחכף אבקת אפייה100 גרם שקד טחון100 גרם פקאן קצוץמילוי תפוחים ושומר500 גרם תפוח עץ גרנד סמית חתוך לקוביות.250 גרם שומר חתוך לקובית דקות120 גרם סוכרחצי שוט של פאסטיסלאדות הכל יחד בסיר רחב עד ריכוך השומר והתאדות הנוזלים. להוריד מהאש ולהוסיף את הפאסטיס.מניפת קרמבל6 תפוחי עץ גרנד סמית2 כפות סוכרחצי שוט פאסטיסבעזרת מנדולינה או סכין חדה לפרוס פרוסות מדויקות מהתפוח עץ ואז להקפיץ אותם יחד עם סוכר ופאסטיס עד ריכוך.גלידת דבש וקינמוןליטר שמנת מתוקהליטר חלב130 גרם אבקת חלב2 מקלות וויניל240 גרם חלמונים260 גרם דבש5 מקלות קינמוןלהרתיח שמנת, חלב, אבקת חלב, ווניל וקינמון. לטרוף יחד את הסוכר והחלמונים, לעשות השוואת טמפרטורות ולבשל שוב עד 84 מעלות. לקרר ולגלדל.אופן הכנהאת מניפת התפוחים לסדר בפורמה מתאימה עד ליצירת עיגול מכוסה של פרוסות תפוחים. לאחר מכן למלא את הקרמבל במילוי של קוביות התפוח והשומר. לבסוף להדק את בצק הקרמבל מלמעלה. להכניס לאפייה של 10 דקות על 180 מעלות וכשזה מוכן להפוך על הצלחת. להניח כדור גלידה באמצע הקרמבל ולהגיש.

בצק קרמבל
200 גרם חמאה
200 גרם סוכר חום
200 גרם קמח
כף אבקת אפייה
100 גרם שקד טחון
100 גרם פקאן קצוץ

מילוי תפוחים ושומר
500 גרם תפוח עץ גרנד סמית חתוך לקוביות.
250 גרם שומר חתוך לקובית דקות
120 גרם סוכר
חצי שוט של פאסטיס

לאדות הכל יחד בסיר רחב עד ריכוך השומר והתאדות הנוזלים. להוריד מהאש ולהוסיף את הפאסטיס.

מניפת קרמבל
6 תפוחי עץ גרנד סמית
2 כפות סוכר
חצי שוט פאסטיס

בעזרת מנדולינה או סכין חדה לפרוס פרוסות מדויקות מהתפוח עץ ואז להקפיץ אותם יחד עם סוכר ופאסטיס עד ריכוך.

גלידת דבש וקינמון
ליטר שמנת מתוקה
ליטר חלב
130 גרם אבקת חלב
2 מקלות וויניל
240 גרם חלמונים
260 גרם דבש
5 מקלות קינמון

להרתיח שמנת, חלב, אבקת חלב, ווניל וקינמון. לטרוף יחד את הסוכר והחלמונים, לעשות השוואת טמפרטורות ולבשל שוב עד 84 מעלות. לקרר ולגלדל.

אופן הכנה
את מניפת התפוחים לסדר בפורמה מתאימה עד ליצירת עיגול מכוסה של פרוסות תפוחים. לאחר מכן למלא את הקרמבל במילוי של קוביות התפוח והשומר.

לבסוף להדק את בצק הקרמבל מלמעלה.

להכניס לאפייה של 10 דקות על 180 מעלות וכשזה מוכן להפוך על הצלחת.

להניח כדור גלידה באמצע הקרמבל ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר