fbpx

קרמבל תפוחים

מוציאים את התפוחים מהתנור ומצננים מעט. מגישים את התפוחים מעוטרים בכף קרם יוגורט, קינמון מפוזר מעליו וזילוף דבש
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון מתאים לימי החורף הקרים והגשומים כששמחים להתכרבל יחד עם מעט מתוק בשמיכה מול הטלוויזיה – קרמבל תפוחים מהתנור
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

לקרמבל

 4 תפוחים

50 גרם שיבולת שועל

70 גרם שקדים

60 גרם אגוזי לוז

50 גרם חמאה רכה

50 גרם סוכר חום

לקרם יוגורט וקישוט

 125 גרם יוגורט יווני

150 גרם גבינת שמנת

אבקת קינמון

דבש

אופן ההכנה

לקרמבל

 קוצצים את אגוזי הלוז והשקדים.

מערבבים ומניחים בצד.

חוצים את התפוחים לחצאים.

מסירים את הגרעינים ומגרדים את פנים התפוח ליצירת 8 קערות.

את שאריות פנים התפוח קוצצים ומערבבים עם האגוזים.

מוסיפים לתערובת את שיבולת השועל, הסוכר והחמאה החתוכה לקוביות.

מערבבים בעזרת מרית עד קבלת תערובת אחידה.

ממלאים את קערות התפוחים במעט קרמבל.

אופים ב-180 מעלות במשך 30-40 דקות לפי הטעם.

לקרם היוגורט

בינתיים מכינים את קרם היוגורט על ידי ערבוב עם גבינת השמנת שמעשירה את טעמו וממתנת חמיצות.

מוציאים את התפוחים מהתנור.

להגשה

מצננים מעט.

מגישים את התפוחים מעוטרים בכף קרם יוגורט, קינמון מפוזר מעליו וזילוף דבש

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר