קרפצ'ו עגבניות שרי

 

4 מנות
המרכיבים:
1/2 ק"ג עגבניות שרי מסוגים שונים (אדומות, צהובות, ירוקות וכתומות)
מלח ים לפיזור
100 מ"ל שמן זית איכותי
מיץ לימון טרי מ- 1/2 לימון
100 גרם פרמזן איכותי מגורד
סכין פריסה גמישה
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה:
פורסים עגבניות שרי לרוחבן לפרוסות דקיקות.
מסדרים בשכבה אחת על צלחת שטוחה ומתבלים במלח ים, שמן זית ומיץ לימון.
מפזרים פרמזן ומגישים.
מקשטים בעלי נענע טריים.


מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה