קרפצ'ו פילה בקר בעיטור רימונים

 

חומרים:
300 פילה – בקר, קפוא בכדי שיהיה קל לפרוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 כפות מיץ לימון טבעי
חומץ בלסמי מצומצם
2 כפות שמן זית
שום קלוי
חצי כוס גרגרי רימון.

אופן ההכנה:
חותכים את הבשר בעודו קפוא לחתיכות דקיקות ע"י מכשיר חיתוך או סכין חד במיוחד.
מניחים את החתיכות שנפרסו על צלחת הגשה אחת ליד השנייה.
כשהבשר מכסה את פני הצלחת, מוזגים מעליו מיץ לימון ושמן זית.
מציירים פסים לאורך הצלחת עם החומץ הבלסמי.
מפזרים שום קלוי בתנור, ומסדרים במרכז גרגרי רימון לקישוט.
מפזרים מלח ופלפל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה