קרפצ'יו בקר

חומרים ל- 4 מנות:פילה בקר פרוס דק – 400 גר‘קונפי שום – 150 גר‘צרור בזיליקום קרוע בידצרור ארוגולה קרוע ביד1 כף בנפייברשמן זיתחומץ בלסמימלח ים פלפל שחור גרוסלקונפי שום:שיני שום קלופותשמן זיתשמן סויהפלפל אנגלי – 2 יחידותעלה דפנה – 1 יחידהטימין – 1 גבעולאופן ההכנה:קונפי שום:שמים בסיר שיני שום קלופות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסננים. חוזרים על התהליך פעמיים נוספות.לאחר מכן, מניחים את שיני השום בתבנית אפייה. מכסים בשמן זית ובשמן סויה – חצי חצי.מפזרים כף בנפייבר מעל ומערבבים.מוסיפים 2 יחידות פלפל אנגלי, עלה דפנה אחד, וגבעול טימין.מכסים ואופים בחום של 100 מעלות כשעה או עד שהשום רך.מעבירים לקופסה ושומרים במקרר.הרכבת המנה:מסדרים את פילה הבקר בצלחת, מתבלים במלח ופלפל, שמן זית וחומץ בלסמי.מפזרים מעל את הארוגולה והבזיליקום, ומוסיפים את הקונפי שום. מגישים עם צנימים.צילום דודי מוסקוביץ

חומרים ל- 4 מנות:
פילה בקר פרוס דק – 400 גר‘
קונפי שום – 150 גר‘
צרור בזיליקום קרוע ביד
צרור ארוגולה קרוע ביד
1 כף בנפייבר
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח ים
פלפל שחור גרוס

לקונפי שום:
שיני שום קלופות
שמן זית
שמן סויה
פלפל אנגלי – 2 יחידות
עלה דפנה – 1 יחידה
טימין – 1 גבעול

אופן ההכנה:
קונפי שום:
שמים בסיר שיני שום קלופות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסננים.
חוזרים על התהליך פעמיים נוספות.
לאחר מכן, מניחים את שיני השום בתבנית אפייה.
מכסים בשמן זית ובשמן סויה – חצי חצי.
מפזרים כף בנפייבר מעל ומערבבים.
מוסיפים 2 יחידות פלפל אנגלי, עלה דפנה אחד, וגבעול טימין.
מכסים ואופים בחום של 100 מעלות כשעה או עד שהשום רך.
מעבירים לקופסה ושומרים במקרר.

הרכבת המנה:
מסדרים את פילה הבקר בצלחת, מתבלים במלח ופלפל, שמן זית וחומץ
בלסמי.
מפזרים מעל את הארוגולה והבזיליקום, ומוסיפים את הקונפי שום.
מגישים עם צנימים.

צילום דודי מוסקוביץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר