קרפצ'יו חצילים

מעדן חצילים ים תיכוני מוגש חם בניחוח שמן זית ושילוב טעמים ישראליים

מצרכים:
2 יח' חציל בלאדי בגודל בינוני
1 כוס טחינה ירוקה
2 עגבניות אדומות ובשלות
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מ-2 לימונים

אופן ההכנה:
חורצים וקולים את החצילים על להבה פתוחה עד לריכוך מלא. קולפים את החצילים ומניחים אותם על צלחת הגשה.
חותכים את החצילים על הצלחת לצורת מניפה ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.
סוחטים מעל את מיצי העגבנייה ויוצקים מעל את הטחינה.
מקשטים בצרור עשבי תיבול טריים ומגישים.





ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר