רכיבים:
חצי קילו סינטה משובחת ומיושנת, פרוסה לפרוסות דקיקות
מיץ מלימון גדול
3 כפות חומץ שמפנייה
3 כפות שמן זית
חופן שקדים קלויים קלות
מיץ משני רימונים מצומצמים עד לרמת סירופ
גרגרי רימון מרימון אחד
2 שיני שום כתושות
חצי צרור עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לוקחים את פרוסות הנתח, מדקקים את הפרוסות בין שני ניירות אפייה משומנים בשמן זית, ע"י פטיש קרפצ'יו.
מפרידים את הפרוסות מהנייר, ומעבירים את הפרוסות הדקיקות לצלחת ההגשה.
מתבלים לפי סדר: מלח, פלפל, מיץ לימון, מיץ רימונים מצומצם.
מפזרים מעל כל צלחת גרגרי רימונים ושקדים קלויים ועירית קצוצה.
מזלפים שמן זית בפינות הצלחת (שינזל לכיוון האמצע) ומגישים.