fbpx

קרפצ'יו סלמון וסלק

הכנה: 20 דקותקירור: 30 דקותרכיבים:3 נתחי פילה סלמון עבים 3 סלק גבעול סלרי 250 גרם גבינת עזים חתוכה לקוביותעלי רוקט גרגירי פלפל ורוד להכנת המרינדה:8 כפות שמן זית מיץ משני לימונים גבעול שמירמלח, פלפלאופן ההכנה:הכניסו את נתחי הסלמון למקפיא למשך 30 דקות, כדי שניתן יהיה לפרוס אותם ביתר קלות.הכניסו את השמיר למיני קערה של מעבד המזון.הפעילו והוסיפו מעט שמן זית, את מיץ הלימון, המלח והפלפל. שמרו את הרוטב בקירור.פרסו את גבעול הסלרי בקערה הבינונית של מעבד המזון בעזרת דיסק הפריסה בעובי 6 מ"מ. שמרו את הפרוסות בקירור. באותה קערה פרסו את הסלק בעזרת דיסק הפריסה בעובי 2 מ"מ, וערכו אותו על חצי-צלחת.הוציאו את הסלמון מהמקפיא ופרסו אותו בקערה גדולה בעזרת דיסק הפריסה 4 מ"מ.הניחו את פרוסות הסלמון בחלק השני של הצלחת, ליד פרוסות הסלק. הניחו באמצע קצת עלי רוקט, הוסיפו סלרי פרוס וקוביות גבינת עזים.הזליפו את המירנדה על כל הצלחת, ופזרו גרגירי פלפל ורוד.צננו במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

הכנה: 20 דקות
קירור: 30 דקות

רכיבים:
3 נתחי פילה סלמון עבים
3 סלק
גבעול סלרי
250 גרם גבינת עזים חתוכה לקוביות
עלי רוקט
גרגירי פלפל ורוד

להכנת המרינדה:
8 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
גבעול שמיר
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
הכניסו את נתחי הסלמון למקפיא למשך 30 דקות, כדי שניתן יהיה לפרוס אותם ביתר קלות.
הכניסו את השמיר למיני קערה של מעבד המזון.
הפעילו והוסיפו מעט שמן זית, את מיץ הלימון, המלח והפלפל.
שמרו את הרוטב בקירור.
פרסו את גבעול הסלרי בקערה הבינונית של מעבד המזון בעזרת דיסק הפריסה בעובי 6 מ"מ.
שמרו את הפרוסות בקירור.
באותה קערה פרסו את הסלק בעזרת דיסק הפריסה בעובי 2 מ"מ, וערכו אותו על חצי-צלחת.
הוציאו את הסלמון מהמקפיא ופרסו אותו בקערה גדולה בעזרת דיסק הפריסה 4 מ"מ.
הניחו את פרוסות הסלמון בחלק השני של הצלחת, ליד פרוסות הסלק.
הניחו באמצע קצת עלי רוקט, הוסיפו סלרי פרוס וקוביות גבינת עזים.
הזליפו את המירנדה על כל הצלחת, ופזרו גרגירי פלפל ורוד.
צננו במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר