קרפצ'יו סלמון עם קרם פרש וקויאר

חומרים ל- 4 מנות:200 גרם פילה סלמון (אפשר גם מעושן)גביע קטן של קרם פרש (200 מ"ל)3 כפות קויארצרור עלי שמיר4 כפות שמן זית מיץ מלימון אחדמלח פלפל שחוראופן ההכנה:פורסים דק את הסלמון על צלחות ההגשה.זולפים מעל מיץ לימון, שמן זית, מלח ים ופלפל שחור.מערבבים את הקרם פרש עם הקויאר, ובעזרת כפית מפזרים על הסלמון בנקודות. מפרידים את עלי השמיר לעלים הקטנטנים,ומפזרים מעל לפי הטעם. המתכון במסגרת חגיגות חמש למסעדת אורקה, עם תפריט חמש מנות וטעימות יינות יקבי רקנאטי, יולי 2008.

חומרים ל- 4 מנות:
200 גרם פילה סלמון (אפשר גם מעושן)
גביע קטן של קרם פרש (200 מ"ל)
3 כפות קויאר
צרור עלי שמיר
4 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
פורסים דק את הסלמון על צלחות ההגשה.
זולפים מעל מיץ לימון, שמן זית, מלח ים ופלפל שחור.
מערבבים את הקרם פרש עם הקויאר, ובעזרת כפית מפזרים על הסלמון בנקודות.
מפרידים את עלי השמיר לעלים הקטנטנים,ומפזרים מעל לפי הטעם.


המתכון במסגרת חגיגות חמש למסעדת אורקה, עם תפריט חמש מנות וטעימות יינות יקבי רקנאטי, יולי 2008.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר