fbpx

קרפצ'יו סלמון

חומרים ל- 4 סועדיםכ – 250 גרם פילה סלמון טרי בלבד פרוס דק מאוד וללא עור ועצמותחומרים למישרה1 קוביית ג'ינג'ר דורות.1 קוביית שמיר דורות.1 כף דבש .1 כף וודקה משובחת.1 כף מיץ לימון ליים טרי.מעט פילפל גרוס טרי.1.5 כפות שמן זית מעולהמעט מלח1 כף צלפים.1 כף בצל סגול קצוץ דק.½ כפית חרדל דיזון גרגרים.1 כף גבינת שמנת.אופן ההכנהלערבב את כל חומרי המישרה מלבד הצלפים והבצל. מתקבל טעם חמוץ,מתוק,חריף.בצלחת יפה יוצקים שיכבה דקה של המישרה ומעל מסדרים כמו מניפה את פרוסות הסלמון (רצוי לערבב את הצלפים והבצל בניפרד וליצור ערימה במרכז הצלחת ובסמוך להתחיל את סידור המניפה).אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 סועדים
כ – 250 גרם פילה סלמון טרי בלבד פרוס דק מאוד וללא עור ועצמות

חומרים למישרה
1 קוביית ג'ינג'ר דורות.
1 קוביית שמיר דורות.
1 כף דבש .
1 כף וודקה משובחת.
1 כף מיץ לימון ליים טרי.
מעט פילפל גרוס טרי.
1.5 כפות שמן זית מעולה
מעט מלח
1 כף צלפים.
1 כף בצל סגול קצוץ דק.
½ כפית חרדל דיזון גרגרים.
1 כף גבינת שמנת.

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי המישרה מלבד הצלפים והבצל. מתקבל טעם חמוץ,מתוק,חריף.

בצלחת יפה יוצקים שיכבה דקה של המישרה ומעל מסדרים כמו מניפה את פרוסות הסלמון (רצוי לערבב את הצלפים והבצל בניפרד וליצור ערימה במרכז הצלחת ובסמוך להתחיל את סידור המניפה).

אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר