קרפצ'יו סלמון

חומרים ל- 4 סועדיםכ – 250 גרם פילה סלמון טרי בלבד פרוס דק מאוד וללא עור ועצמותחומרים למישרה1 קוביית ג'ינג'ר דורות.1 קוביית שמיר דורות.1 כף דבש .1 כף וודקה משובחת.1 כף מיץ לימון ליים טרי.מעט פילפל גרוס טרי.1.5 כפות שמן זית מעולהמעט מלח1 כף צלפים.1 כף בצל סגול קצוץ דק.½ כפית חרדל דיזון גרגרים.1 כף גבינת שמנת.אופן ההכנהלערבב את כל חומרי המישרה מלבד הצלפים והבצל. מתקבל טעם חמוץ,מתוק,חריף.בצלחת יפה יוצקים שיכבה דקה של המישרה ומעל מסדרים כמו מניפה את פרוסות הסלמון (רצוי לערבב את הצלפים והבצל בניפרד וליצור ערימה במרכז הצלחת ובסמוך להתחיל את סידור המניפה).אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.

חומרים ל- 4 סועדים
כ – 250 גרם פילה סלמון טרי בלבד פרוס דק מאוד וללא עור ועצמות

חומרים למישרה
1 קוביית ג'ינג'ר דורות.
1 קוביית שמיר דורות.
1 כף דבש .
1 כף וודקה משובחת.
1 כף מיץ לימון ליים טרי.
מעט פילפל גרוס טרי.
1.5 כפות שמן זית מעולה
מעט מלח
1 כף צלפים.
1 כף בצל סגול קצוץ דק.
½ כפית חרדל דיזון גרגרים.
1 כף גבינת שמנת.

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי המישרה מלבד הצלפים והבצל. מתקבל טעם חמוץ,מתוק,חריף.

בצלחת יפה יוצקים שיכבה דקה של המישרה ומעל מסדרים כמו מניפה את פרוסות הסלמון (רצוי לערבב את הצלפים והבצל בניפרד וליצור ערימה במרכז הצלחת ובסמוך להתחיל את סידור המניפה).

אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר