קרפצ'יו סלק וגבינה כחולה

חומרים:סלק:3 ק,ג סלקמלח גסאופן ההכנה:יש לבשל את הסלק כשעה במים רותחים עם מלח גסץלאחר הבישול לצנן.לקלף את הסלק מהקליפה ולחתוך את השורש והקצוות.לגלף במנדולינה פרוסות דקיקות של הסלק.לסדר את הפרוסות על צלחת עגולה במניפה.לבזוק מעל:שמן זיתחומץ בלסמימלחפלפלמכינים סלט קטן של נבטי חמניות – בקערה נפרדת:חופן נבטי חמניות ומעט עלי בייבי.מתובלים במיץ לימון ושמן זית מעט סוכר ומלח.להניח במרכז הצלחת.גבינה כחולה – להניח בשלוש נקודות לצד הסלט, ומעט פירורי גבינה מעליו.מסעדת בטי פורד, רח' נחלת בנימין 48 תל אביב

חומרים:
סלק:
3 ק,ג סלק
מלח גס

אופן ההכנה:
יש לבשל את הסלק כשעה במים רותחים עם מלח גסץ
לאחר הבישול לצנן.
לקלף את הסלק מהקליפה ולחתוך את השורש והקצוות.
לגלף במנדולינה פרוסות דקיקות של הסלק.
לסדר את הפרוסות על צלחת עגולה במניפה.
לבזוק מעל:
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח
פלפל

מכינים סלט קטן של נבטי חמניות – בקערה נפרדת:
חופן נבטי חמניות ומעט עלי בייבי.
מתובלים במיץ לימון ושמן זית מעט סוכר ומלח.
להניח במרכז הצלחת.

גבינה כחולה – להניח בשלוש נקודות לצד הסלט, ומעט פירורי גבינה מעליו.

מסעדת בטי פורד, רח' נחלת בנימין 48 תל אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר