קרפצ'יו עגבניות עם שרימפס ומולים במחית פטרוזיליה

מצרכים לזוג4 עגבניות תמר קטנות10 מולים טריים10 שרימפסים טרייםצרור קטן של פטרוזליה2 שיני שום2-3 כפות שמן זיתחצי לימון רבע כוס יין לבןאופן הכנהפורסים את העגבניות לעיגולים דקים ומסדרים על 2 צלחות יפות . על העגבניות מסדרים מלח ים, פלפל שחור גרוס.על מנת להכין את מחית הפטרוזיליה- כותשים את הפטרוזיליה במעבד מזון תוך כדי זילוף שמן זית ומלח. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים 2 כפות מהמחית, את המולים ומקפיצים 2 דקות, מוסיפים שרימפסים לעוד 2 דקות ומיץ לימון ויין לבן.ברגע שהמולים נפתחים מורידים מהאש, מסדרים במרכז שווה בשווה על גבי העגבניות , מפזרים מעט מהרוטב ומקשטים עם עלי פטרוזליה ופלחי לימון. OM רסטו-בר, בני ברית 4 הוד השרון 09-7405853

מצרכים לזוג
4 עגבניות תמר קטנות
10 מולים טריים
10 שרימפסים טריים
צרור קטן של פטרוזליה
2 שיני שום
2-3 כפות שמן זית
חצי לימון
רבע כוס יין לבן

אופן הכנה
פורסים את העגבניות לעיגולים דקים ומסדרים על 2 צלחות יפות . על העגבניות מסדרים מלח ים, פלפל שחור גרוס.

על מנת להכין את מחית הפטרוזיליה- כותשים את הפטרוזיליה במעבד מזון תוך כדי זילוף שמן זית ומלח.

מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים 2 כפות מהמחית, את המולים ומקפיצים 2 דקות, מוסיפים שרימפסים לעוד 2 דקות ומיץ לימון ויין לבן.

ברגע שהמולים נפתחים מורידים מהאש, מסדרים במרכז שווה בשווה על גבי העגבניות , מפזרים מעט מהרוטב ומקשטים עם עלי פטרוזליה ופלחי לימון.


OM רסטו-בר, בני ברית 4 הוד השרון 09-7405853

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר