מצרכים ל-4 מנות
4 עגבניות כגדולות ומבושלות
4 כפות פסטו
חצי כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מעל 4 צלחות אישיות או צלחת מרכזית 1 פורסים את העגבניות דק דק ומסדרים בצורת מניפה ושומרים קר במקרר.
מערבבים את הפסטו, שמן הזית והבלסמי בקערה נפרדת.
מפזרים מעל העגבניות, מלח , פלפל גרוס ומהתערובת של הפסטו.
מקשטים עם עלי הבזיליקום הקצוץ והצנוברים ומגשים מייד.