קרפצ'יו עגבניות קייצי

מצרכים ל-4 מנות4 עגבניות כגדולות ומבושלות 4 כפות פסטו חצי כפית מלח גס חצי כפית פלפל שחור גרוס 1 כף חומץ בלסמי 3 כפות שמן זית חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים דק2 כפות צנוברים קלויים אופן ההכנהמעל 4 צלחות אישיות או צלחת מרכזית 1 פורסים את העגבניות דק דק ומסדרים בצורת מניפה ושומרים קר במקרר. מערבבים את הפסטו, שמן הזית והבלסמי בקערה נפרדת. מפזרים מעל העגבניות, מלח , פלפל גרוס ומהתערובת של הפסטו. מקשטים עם עלי הבזיליקום הקצוץ והצנוברים ומגשים מייד.

מצרכים ל-4 מנות
4 עגבניות כגדולות ומבושלות
4 כפות פסטו
חצי כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
2 כפות צנוברים קלויים

אופן ההכנה
מעל 4 צלחות אישיות או צלחת מרכזית 1 פורסים את העגבניות דק דק ומסדרים בצורת מניפה ושומרים קר במקרר.

מערבבים את הפסטו, שמן הזית והבלסמי בקערה נפרדת.

מפזרים מעל העגבניות, מלח , פלפל גרוס ומהתערובת של הפסטו.

מקשטים עם עלי הבזיליקום הקצוץ והצנוברים ומגשים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר