קרפצ’יו

 

ל-6 סועדים
· 24 פרוסות סינטה דקיקות לתחמיץ
· 6 כפות שמן זית
· 2 כפות חומץ בלסמי
· פלפל שחור גרוס כפית
· קורט סוכר
· מעט מלח
· 1 כף צלפים קצוצים בסכין (זהירות על הידיים)+ 1 כף ממיץ הצלפים
· חופן עירית קצוץ גס
· חופן עלי בזיליקום קצוצים גס אף הם

אופן ההכנה:
1. נסדר על צלחות את פרוסות הסינטה בצורת שמש או בצורת שתי וערב
2. נערבב את כל חומרי התחמיץ, חוץ מהעירית והבזיליקום, ניצוק מהתחמיץ על הסינטה, מעט על כל פרוסה, ונפזר על כל הצלחת את העירית והבזיליקום
3. נחכה 6-7 דקות ו…לאכול.

טיפ: אפשר להגיש עם לחם וחרדל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה