קרפצ'יו

ל-6 סועדים· 24 פרוסות סינטה דקיקות לתחמיץ · 6 כפות שמן זית· 2 כפות חומץ בלסמי · פלפל שחור גרוס כפית· קורט סוכר· מעט מלח· 1 כף צלפים קצוצים בסכין (זהירות על הידיים)+ 1 כף ממיץ הצלפים· חופן עירית קצוץ גס· חופן עלי בזיליקום קצוצים גס אף הםאופן ההכנה: 1. נסדר על צלחות את פרוסות הסינטה בצורת שמש או בצורת שתי וערב2. נערבב את כל חומרי התחמיץ, חוץ מהעירית והבזיליקום, ניצוק מהתחמיץ על הסינטה, מעט על כל פרוסה, ונפזר על כל הצלחת את העירית והבזיליקום3. נחכה 6-7 דקות ו…לאכול.טיפ: אפשר להגיש עם לחם וחרדל.

ל-6 סועדים
· 24 פרוסות סינטה דקיקות לתחמיץ
· 6 כפות שמן זית
· 2 כפות חומץ בלסמי
· פלפל שחור גרוס כפית
· קורט סוכר
· מעט מלח
· 1 כף צלפים קצוצים בסכין (זהירות על הידיים)+ 1 כף ממיץ הצלפים
· חופן עירית קצוץ גס
· חופן עלי בזיליקום קצוצים גס אף הם

אופן ההכנה:
1. נסדר על צלחות את פרוסות הסינטה בצורת שמש או בצורת שתי וערב
2. נערבב את כל חומרי התחמיץ, חוץ מהעירית והבזיליקום, ניצוק מהתחמיץ על הסינטה, מעט על כל פרוסה, ונפזר על כל הצלחת את העירית והבזיליקום
3. נחכה 6-7 דקות ו…לאכול.

טיפ: אפשר להגיש עם לחם וחרדל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר