fbpx

קרצ'ופי מוצרלה

חומרים למנה זוגית: 6 יחידות רבעי ארטישוק 7 כדורי מוצרלה קטניםרבע פוקצ'ה חתוכה לחצי או פיתה 1 כף מיץ לימון2 כפות שמן זיתקוביות עגבניות 10 עלים אורגנו1 חופן פטרוזיליה 5 זיתים שחורים חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחוראופן ההכנה: מחממים מראש תנור ל– 180 מעלות.לוקחים רבע פיתה ופותחים לחצי.מורחים שמן זית על חלקים הפנימיים של הפיתה וקולים בתנור למשך 5 דקות.מערבבים את כל המוצרים בקערה ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.על הצלחת מניחים את רבע הפיתה (חלקו התחתון), ומעליו שופכים חצי מכמות הסלט. מניחים על סלט את החצי השני של הפיתה, ושופכים מעל את השארית הסלט.ניתן לעטר את המנה בפטרוזיליה."ספגטים" הרצליה פיתוח, שד' אבא אבן 10, מגדלי אקרשטייןטל. 09-9726188
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים למנה זוגית:
6 יחידות רבעי ארטישוק
7 כדורי מוצרלה קטנים
רבע פוקצ'ה חתוכה לחצי או פיתה
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
קוביות עגבניות
10 עלים אורגנו
1 חופן פטרוזיליה
5 זיתים שחורים
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל– 180 מעלות.
לוקחים רבע פיתה ופותחים לחצי.
מורחים שמן זית על חלקים הפנימיים של הפיתה וקולים בתנור למשך 5 דקות.
מערבבים את כל המוצרים בקערה ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
על הצלחת מניחים את רבע הפיתה (חלקו התחתון), ומעליו שופכים חצי מכמות הסלט.
מניחים על סלט את החצי השני של הפיתה, ושופכים מעל את השארית הסלט.

ניתן לעטר את המנה בפטרוזיליה.


"ספגטים" הרצליה פיתוח, שד' אבא אבן 10, מגדלי אקרשטיין
טל. 09-9726188

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר