ראגו שוק טלה ושאלוט שלמים

חומרים ל- 4 מנות:800 גרם בשר שוק טלה חתוך לקוביות של 3 ס"מ350 גרם בצלצלי שאלוט קלופים2 גזרים קלופים וקצוצים4 שיני שום קצוצות3 גבעולי סלרי קצוצים500 גרם עגבניות תמר חלוטות וקצוצות 4 כפות שמן זית1 ליטר ציר טלה או עוף100 גרם עגבניות לחות חתוכות לרצועות דקותחופן עלי אורגנו או זעתרמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:בסיר כבד מחממים את שמן הזית ומטגנים את השאלוט השלמים. מסירים את השאלוט ושומרים בנפרד. מטגנים את קוביות הטלה עד שהן משחימות, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הגזר השום והסלרי ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות הטריות וציר הטלה ומבשלים על אש בינונית כשעתיים עד שהבשר מתרכך. מוסיפים את בצלצלי השאלוט המטוגנים ומבשלים 20 דקות נוספות.לפני ההגשה מוסיפים את רצועות העגבניות הלחות ועלי האורגנו.מערבבים ומתקנים תיבול.מתכונים נוספים וכן טיפים לבישול עם מוצרי חוות תקוע תמצאו באתר החווהצילום בועז לביא

חומרים ל- 4 מנות:
800 גרם בשר שוק טלה חתוך לקוביות של 3 ס"מ
350 גרם בצלצלי שאלוט קלופים
2 גזרים קלופים וקצוצים
4 שיני שום קצוצות
3 גבעולי סלרי קצוצים
500 גרם עגבניות תמר חלוטות וקצוצות
4 כפות שמן זית
1 ליטר ציר טלה או עוף
100 גרם עגבניות לחות חתוכות לרצועות דקות
חופן עלי אורגנו או זעתר
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
בסיר כבד מחממים את שמן הזית ומטגנים את השאלוט השלמים. מסירים את השאלוט ושומרים בנפרד.
מטגנים את קוביות הטלה עד שהן משחימות, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הגזר השום והסלרי ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות הטריות וציר הטלה ומבשלים על אש בינונית כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים את בצלצלי השאלוט המטוגנים ומבשלים 20 דקות נוספות.
לפני ההגשה מוסיפים את רצועות העגבניות הלחות ועלי האורגנו.
מערבבים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים וכן טיפים לבישול עם מוצרי חוות תקוע תמצאו באתר החווה

צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר