רביולי בטטה ברוטב אלפרדו

מתכון ל-6 סועדיםחומרים:900 גרם רביולי בטטה טרי מצונן – אפשר לגוון במילויים שונים. לבשל לפי הוראות היצרן.חומרים לרוטב אלפרדו: 50 גר' חמאה1 כוס יין לבן3 שיני שום קצוצות500 מל' שמנת לבישול (2 מיכלים)300 מל' חלב200 מל' חלב + 3 כפות אבקת מרק פטריות מסוננת מלח, פלפל לבן , מוסקט טחון100 גר' גבינת פרמזן מגוררתהכנת הרוטב:בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום, ומצמצמים לחצי כמות. מוסיפים שמנת וחלק מהרוטב, ומביאים כמעט לידי רתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה מידי פעם (שהרוטב לא ייחרך).בקערה נפרדת טורפים את אבקת מרק הפטריות והתבלינים.יוצקים לתוך הסיר, מנמיכים את הלהבה.מבשלים עוד כ-5 דקות.לאחר מכן מוסיפים את גבינת הפרמז'ן לתבשיל, ומבשלים עוד כ-2 דקות. מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643

מתכון ל-6 סועדים

חומרים:
900 גרם רביולי בטטה טרי מצונן – אפשר לגוון במילויים שונים.
לבשל לפי הוראות היצרן.

חומרים לרוטב אלפרדו:
50 גר' חמאה
1 כוס יין לבן
3 שיני שום קצוצות
500 מל' שמנת לבישול (2 מיכלים)
300 מל' חלב
200 מל' חלב + 3 כפות אבקת מרק פטריות מסוננת
מלח, פלפל לבן , מוסקט טחון
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת

הכנת הרוטב:
בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום, ומצמצמים לחצי כמות.
מוסיפים שמנת וחלק מהרוטב, ומביאים כמעט לידי רתיחה תוך כדי ערבוב עם מטרפה מידי פעם (שהרוטב לא ייחרך).
בקערה נפרדת טורפים את אבקת מרק הפטריות והתבלינים.
יוצקים לתוך הסיר, מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עוד כ-5 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את גבינת הפרמז'ן לתבשיל, ומבשלים עוד כ-2 דקות.


מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר