רביולי במילוי שוקולד וגרגרי רימון

רביולי במילוי שוקולד וגרגרי רימון בליווי פילה פירות העונה וגלידה ברוטב תפוזים

רביולי במילוי שוקולד וגרגרי רימון בליווי פילה פירות העונה וגלידה ברוטב תפוזים

חומרים:
להכנת 6 מנות בצק:
250 גרם קמח לבן – רצוי קמח דורום
1 כף שמן זית
קורט מלח שולחן
1 כף גדושה סוכר
3 חלמונים
כ-1/2 כוס מים קרים.

חומרים למילוי שוקולד:
100 גר' שוקולד מומס
50 גר' שמנת פרווה/ חלבי חמה
2 כפות גרגרי רימון
אופן ההכנה:
להקציף בקערת מיקסר את השוקולד + השמנת {חמים} בעזרת מטרפה בין 3-4 דקות במהירות בינונית , עד להקצפה ושינוי הצבע לחום בהיר.
במהלך מילוי הרביולי יש למלא תחילה קרם שוקולד ומעל לפזר גרגרי רימון.

רוטב תפוזים:
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
20 גר' סוכר
1 כף קורנפלור מדולל ב- 1/4 כוס מים קרים
אופן ההכנה:
להרתיח מיץ תפוזים + סוכר.
להוסיף קורנפלור עד לרתיחה שנייה ולהגיש.

אופן ההכנה:
את כל החומרים לערבב יחדיו – למעט המים.
להוסיף את המים לאט עד לקבלת בצק לח, גמיש ומספיק חזק לעבודה.
להשאיר את הבצק למנוחה במקרר לשעה לפחות.
ניתן להפחית מכמות המים ולהוסיף חלמון {יגרום לבצק להצהיב}.
לאחר מנוחה יש לרדד את הבצק לעלה דק בעובי של כמה מילימטרים.
 לקרוץ עיגול בקוטר של 4 – 5 ס"מ.
למלא שוקולד וגרגרי רימון במרכז ולכסות בטבעת נוספת מרוחה בחלמון ביצה.
בקצוות בעיגול יש לעבור עם מזלג בכדי ליצור הדבקה של שני החלקים.
למרוח בשמן את הרביולי ולהניחו על מגש משומן – ניתן לכסות. עד לשימוש יש לשמור בקירור.
לטגן 2 יחידות רביולי בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ולהניח על הגלידה.
לנעוץ שיפוד ולהגיש,
ניתן להכין רוטב תפוזים וליצוק על צלחת ההגשה.

הצעת הגשה:
ניתן להגיש עם פירות טריים כגון שזיפים אדומים פרוסים, דובדבנים , פטל טרי.
להניח בצלחת הגשה, להוסיף כדור גלידה / סורבה מרופד בתחתית בפיסטוק גרוס {שלא ינוע בצלחת}.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר