fbpx

רביולי גבינות שמש

פסטה ריקו המייצרת פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית מציעה מתכון מבוסס על רביולי שלה העשוי 100% קמח דורום וגבינות ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-4 מנות

1 חבילת רביולי גבינות כמו של פסטה ריקו

1 כף חמאה

1 כף שמן זית

1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט

לפירורי לחם מתובלים

1/2 כוס פירורי לחם

1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד רתיחה מלאה. מבשלים את הרביולי במשך כ- 2 דקות.

במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית.

מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

מוסיפים כף ממי הבישול של הרביולי למחבת של החמאה המומסת.

מאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.

להכנת פירורי הלחם המתובלים

במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות.

מערבבים היטב עד איחוד הממרח ופירורי הלחם.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

מגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז'ן מגורד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר