רביולי גבינות שמש

פסטה ריקו המייצרת פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית מציעה מתכון מבוסס על רביולי שלה העשוי 100% קמח דורום וגבינות ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו

מוסיפים כף ממי הבישול של הרביולי למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי. צילום אסף אמברם

מצרכים ל-4 מנות

1 חבילת רביולי גבינות כמו של פסטה ריקו

1 כף חמאה

1 כף שמן זית

1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט

לפירורי לחם מתובלים

1/2 כוס פירורי לחם

1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד רתיחה מלאה. מבשלים את הרביולי במשך כ- 2 דקות.

במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית.

מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

מוסיפים כף ממי הבישול של הרביולי למחבת של החמאה המומסת.

מאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.

להכנת פירורי הלחם המתובלים

במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות.

מערבבים היטב עד איחוד הממרח ופירורי הלחם.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

מגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז'ן מגורד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה