רביולי חציל שחור

רביולי – בצקחומרים:12 ק"ג קמח דורום1/2 ק"ג קמח רגיל10 חלמונים6 ביציםאופן ההכנה:מערבבים הכול לבצק אחיד .מקררים כשעהחומרים למילוי:2 חצילים קלויים אחד מקולף והשני עם קליפה1 כרישה מאודהחופן פטרוזיליה מלח, פלפלאופן ההכנה:מערבבים את כול מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ- 7 דקות .חומרים לרוטב:1סלק אדוםעגבניות שרי טימין, מלח ופלפל לתיבולאופן ההכנה:פורסים את הסלק.מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת .מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות.מוציאים ומגישים.

רביולי – בצק
חומרים:
12 ק"ג קמח דורום
1/2 ק"ג קמח רגיל
10 חלמונים
6 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים הכול לבצק אחיד .
מקררים כשעה

חומרים למילוי:
2 חצילים קלויים אחד מקולף והשני עם קליפה
1 כרישה מאודה
חופן פטרוזיליה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כול מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ- 7 דקות .

חומרים לרוטב:
1סלק אדום
עגבניות שרי
טימין, מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה:
פורסים את הסלק.
מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת .
מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות.
מוציאים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר