fbpx

רביולי חציל שחור

רביולי – בצקחומרים:12 ק"ג קמח דורום1/2 ק"ג קמח רגיל10 חלמונים6 ביציםאופן ההכנה:מערבבים הכול לבצק אחיד.מקררים כשעה.חומרים למילוי:2 חצילים קלויים – אחד מקולף והשני עם קליפה1 כרישה מאודהחופן פטרוזיליה מלח  פלפלאופן ההכנה:מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ- 7 דקות .חומרים לרוטב:1סלק אדוםעגבניות שרי טימין מלח ופלפל לתיבולאופן ההכנה:פורסים את הסלק.מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת .מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות .מוציאים ומגישים.לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רביולי – בצק
חומרים:
12 ק"ג קמח דורום
1/2 ק"ג קמח רגיל
10 חלמונים
6 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים הכול לבצק אחיד.
מקררים כשעה.

חומרים למילוי:
2 חצילים קלויים – אחד מקולף והשני עם קליפה
1 כרישה מאודה
חופן פטרוזיליה
מלח  פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ- 7 דקות .

חומרים לרוטב:
1סלק אדום
עגבניות שרי
טימין מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה:
פורסים את הסלק.
מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת .
מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות .
מוציאים ומגישים.

לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר