רביולי סלק במילוי סרטנים

מצרכים1 סלק בינוני100 גר' בשר סרטנים נקיקליפת ליים קצוצה לקוביות קטנותמיץ מ- 1 ליים2 כפות שמן זית1 יח' זוקינימלח ופלפל2 כפות כוסברה קצוצהחצי מקל ונילחצי כוס שמנתחצי כוס חלבאופן ההכנה 1. לבשל במים את הסלק עד לרכיכות מינימלית2. לפרוס לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה כ- 8 פרוסות3. לקצוץ את הזוקיני לקוביות קטנות ולחלוט במים רותחים כדקה4. לערבב בקערה את בשר הסרטנים, קליפת הליים, מיץ הליים, שמן זית, זוקיני כוסברה מלח ופלפל5. לבשל את שאריות הסלק עם השמנת, החלב ומקל הוניל6. לטחון ולסנן7. לסדר על 4 צלחות קטנות 4 פרוסות סלק, באמצע לשים כף מילוי ולסגור מעל עם פרוסת סלק. להקציף את הרוטב ולצקת מעל

מצרכים
1 סלק בינוני
100 גר' בשר סרטנים נקי
קליפת ליים קצוצה לקוביות קטנות
מיץ מ- 1 ליים
2 כפות שמן זית
1 יח' זוקיני
מלח ופלפל
2 כפות כוסברה קצוצה
חצי מקל וניל
חצי כוס שמנת
חצי כוס חלב

אופן ההכנה
1. לבשל במים את הסלק עד לרכיכות מינימלית
2. לפרוס לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה כ- 8 פרוסות
3. לקצוץ את הזוקיני לקוביות קטנות ולחלוט במים רותחים כדקה
4. לערבב בקערה את בשר הסרטנים, קליפת הליים, מיץ הליים, שמן זית, זוקיני כוסברה מלח ופלפל
5. לבשל את שאריות הסלק עם השמנת, החלב ומקל הוניל
6. לטחון ולסנן
7. לסדר על 4 צלחות קטנות 4 פרוסות סלק, באמצע לשים כף מילוי ולסגור מעל עם פרוסת סלק. להקציף את הרוטב ולצקת מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר