fbpx

רביולי עם קרם שמנת ועירית

1 קג רביולי חצי ליטר שמנת מתוקה250 גר מסקרפונה מחלבות גד1 חבילה עירית קצוצה1 חבילה פיטריות תקוע – יערמלח ים אטלנטיפלפל שחור גרוס עדיןהכנהמרתיחים מים עם קצת מלח ומבשלים את הרביולי כ3 דקות, במקביל מרתיחים את השמנת והמסקרפונה עם העירית והתבלינים מוסיפים את הרביולי ומבשלים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את הפיטריות ומבשלים דקה נוספת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

1 קג רביולי
חצי ליטר שמנת מתוקה
250 גר מסקרפונה מחלבות גד
1 חבילה עירית קצוצה
1 חבילה פיטריות תקוע – יער
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס עדין

הכנה
מרתיחים מים עם קצת מלח ומבשלים את הרביולי כ3 דקות, במקביל מרתיחים את השמנת והמסקרפונה עם העירית והתבלינים מוסיפים את הרביולי ומבשלים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את הפיטריות ומבשלים דקה נוספת.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר