רביולי עם שומר צלוי גבינת עיזים וארוגולה

מתכון של ישרקו לקראת יום הפסטה הבינלאומי אותו מציינים ב-25 באוקטובר. טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים

מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם. צילום אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע
מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם. צילום אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע

חומרים ל-4-2 מנות

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול כמו של  SURGITAL

3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר

7-6 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

4 שיני שום קצוצות

צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים

להגשה

150 גרם גבינת בושה עיזים

צרור קטן של ארוגולה

צילום אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע
צילום אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת.

מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.

בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית, ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.

מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת, ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן.

מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה