רביולי פתוח עם חציל קלוי וגבינת פטה

החומרים:8 עלים ללזניה מבית ברילה2 חצילים 20 עלי בזיליקום1 בצל גדול קצוץ1 שן שום כתושה6 כפות שמן זית1 כף מיץ לימון150 גבינת פטה עיזים מפוררת3 עגבניות חתוכות לרבעיםמלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה:קולים את החצילים על להבת הגז עד שקליפתם משחירה. מצננים, קולפים ומעמידים למשך שעה על מסננת (להגרת נוזלים).קוצצים את "בשר" החציל ומוסיפים בצל, שום, שמן זית, מיץ לימון, בזיליקום וגבינת פטה, ומתבלים בפלפל גרוס.לרוטב עגבניות טרי: טוחנים את העגבניות במעבד מזון עם מעט מלח גס עד קבלת מחית חלקה. מעבירים דרך מסננת על מנת להיפטר מקליפות וגרעינים.מבשלים את עלי הפסטה במים רותחים עד לדרגת "אלדנטה".מניחים שני עלי פסטה על צלחת, מניחים כמה כפות ממלית החצילים, מקפלים את העלים מעל המלית, ויוצקים מסביב מרוטב העגבניות הטרי.

החומרים:
8 עלים ללזניה מבית ברילה
2 חצילים
20 עלי בזיליקום
1 בצל גדול קצוץ
1 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
150 גבינת פטה עיזים מפוררת
3 עגבניות חתוכות לרבעים
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
קולים את החצילים על להבת הגז עד שקליפתם משחירה.
מצננים, קולפים ומעמידים למשך שעה על מסננת (להגרת נוזלים).
קוצצים את "בשר" החציל ומוסיפים בצל, שום, שמן זית, מיץ לימון, בזיליקום וגבינת פטה, ומתבלים בפלפל גרוס.
לרוטב עגבניות טרי:
טוחנים את העגבניות במעבד מזון עם מעט מלח גס עד קבלת מחית חלקה. מעבירים דרך מסננת על מנת להיפטר מקליפות וגרעינים.
מבשלים את עלי הפסטה במים רותחים עד לדרגת "אלדנטה".
מניחים שני עלי פסטה על צלחת, מניחים כמה כפות ממלית החצילים, מקפלים את העלים מעל המלית, ויוצקים מסביב מרוטב העגבניות הטרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר