רוטב אלפרדו

רוטב המתאים לארוחה חלבית. משביח כל מנת פסטה, ובעיקר רביולי במילוי בטטות או גבינות

חומרים:
50 גר' חמאה
1 כוס יין לבן
3 שיני שום קצוצות
500 מ"ל שמנת לבישול (2 מיכלים)
300 מ"ל חלב
200 מ"ל חלב + 3 כפות אבקת מרק פטריות מסוננת
מלח, פלפל לבן , מוסקט טחון
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת

הכנת הרוטב:
בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום ומצמצמים לחצי כמות.
מוסיפים שמנת ו- 300 מ"ל חלב ומביאים כמעט לידי רתיחה, תוך כדי ערבוב עם מטרפה מדי פעם (שהרוטב לא ייחרך).
בקערה נפרדת טורפים את שאר החלב עם אבקת מרק הפטריות והתבלינים, ויוצקים לתוך הסיר.
מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עוד כ-5 דקות.
לאחר מכן מבליעים את גבינת הפרמזן לתבשיל, ומבשלים עוד כ-2 דקות.


מסעדת "אלפרדו", דרך אם המושבות 94 קרית אריה פ"ת, טלפון: 03-9230643

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר