רוטב ארגנטינאי

 

רוטב פיקנטי שהולך מצוין עם בשר על האש (בעיקר סטייקים)

6 מנות
כל מנה מכילה: 1 נקודות
המתכון מכיל: 6 נקודות

מרכיבים
1 צרור פטרוזיליה מנוקה וקצוצה
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה מגרעינים וקצוץ
2 כפות שמן
מיץ מ- 1 לימון
חצי ראש שום , קלוף וקצוץ
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בצנצנת, סוגרים ומערבבים היטב, שומרים במקרר.

טעם הרוטב משביח לאחר ימים אחדים

הערה
מתאים במיוחד לאומצות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה