רוטב חמוץ מתוק לבשר

 

חומרים
1 כוס מיץ עגבניות
1 כוס מיץ אננס
רבע כוס דבש
2 שיני שום
1 כף קטשופ
1 כף חרדל גרגרים
1 כפית ג'ינג'ר טחון
רבע כוס ג'ק דניאלס
2 כפות עמילן תירס (למוסס עם 2 כפיות מים)
מלח ופלפל

אופן הכנה
לערבב את כל המרכיבים – חוץ מעמילן התירס, המלח והפלפל – במחבת, ולהביא לרתיחה על אש בינונית.

להוסיף באיטיות את עמילן התירס הממוסס ולהמשיך לערבב עד לרתיחה.

כשהרוטב מתעבה להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה