רוטב חמוציות ביתי עם קינמון טחון

 

זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 15 דקות

רכיבים:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
35 גרם חמוציות/ תותים טריים שטופים ומגולענים
1/2 כפית קינמון טחון של מקורמיק
1/2 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק

אופן ההכנה:
מערבבים בסיר בינוני את הסוכר והמים. מביאים לרתיחה בחום בינוני גבוה.
מוסיפים את החמוציות/ תותים והקינמון, ומביאים לרתיחה נוספת.
מפחיתים את החום לבינוני נמוך וממשיכים לבשל למשך 10 דקות או עד אשר החמוציות/ תותים מתרככים והתערובת מסמיכה, מערבבים מדי פעם.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל.
מכסים את הסיר ומקררים את התערובת בטמפרטורת החדר.
מכניסים את התערובת למקרר עד אשר היא מוכנה להגשה.
מומלץ להגיש כתוספת לפנקייק, פרנץ' טוסט, גלידה וכו'.

מחיר מומלץ ליחידה: 25 ₪. כשרות – הרבנות הראשית לישראל

צילום מיכאל כץ






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה