רוטב חמוציות ביתי עם קינמון טחון

זמן הכנה: 5 דקותזמן בישול: 15 דקותרכיבים:1 כוס סוכר1 כוס מים35 גרם חמוציות/ תותים טריים שטופים ומגולענים1/2 כפית קינמון טחון של מקורמיק1/2 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיקאופן ההכנה:מערבבים בסיר בינוני את הסוכר והמים. מביאים לרתיחה בחום בינוני גבוה. מוסיפים את החמוציות/ תותים והקינמון, ומביאים לרתיחה נוספת. מפחיתים את החום לבינוני נמוך וממשיכים לבשל למשך 10 דקות או עד אשר החמוציות/ תותים מתרככים והתערובת מסמיכה, מערבבים מדי פעם.מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל. מכסים את הסיר ומקררים את התערובת בטמפרטורת החדר.מכניסים את התערובת למקרר עד אשר היא מוכנה להגשה.מומלץ להגיש כתוספת לפנקייק, פרנץ' טוסט, גלידה וכו'.מחיר מומלץ ליחידה: 25 ₪. כשרות – הרבנות הראשית לישראלצילום מיכאל כץ

זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 15 דקות

רכיבים:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
35 גרם חמוציות/ תותים טריים שטופים ומגולענים
1/2 כפית קינמון טחון של מקורמיק
1/2 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק

אופן ההכנה:
מערבבים בסיר בינוני את הסוכר והמים. מביאים לרתיחה בחום בינוני גבוה.
מוסיפים את החמוציות/ תותים והקינמון, ומביאים לרתיחה נוספת.
מפחיתים את החום לבינוני נמוך וממשיכים לבשל למשך 10 דקות או עד אשר החמוציות/ תותים מתרככים והתערובת מסמיכה, מערבבים מדי פעם.
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל.
מכסים את הסיר ומקררים את התערובת בטמפרטורת החדר.
מכניסים את התערובת למקרר עד אשר היא מוכנה להגשה.
מומלץ להגיש כתוספת לפנקייק, פרנץ' טוסט, גלידה וכו'.

מחיר מומלץ ליחידה: 25 ₪. כשרות – הרבנות הראשית לישראל

צילום מיכאל כץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר