רוטב טריאקי לעוף

500 גר' רסק עגבניות200 גר' סויה200 גר' רוטב טריאקי30 גר' שום20 גר' מלח20 גר' פלפל לבן300 מ"ל שמן300 מ"ל מים50 גר' סוכר אופן ההכנה1. להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים מלבד השמן ולערבב לקבלת תערובת אחידה.2. להכניס בהדרגה את השמן עד קבלת רוטב אחיד וחלק.יש לשמור בקירור.משמש כמשרה לעוף.

500 גר' רסק עגבניות
200 גר' סויה
200 גר' רוטב טריאקי
30 גר' שום
20 גר' מלח
20 גר' פלפל לבן
300 מ"ל שמן
300 מ"ל מים
50 גר' סוכר

אופן ההכנה
1. להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים מלבד השמן ולערבב לקבלת תערובת אחידה.

2. להכניס בהדרגה את השמן עד קבלת רוטב אחיד וחלק.

יש לשמור בקירור.

משמש כמשרה לעוף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר