רוטב פלפלת

חומריםכוס יין אדוםכף סויהכף אבקת מרק בשרחצי כפית פלפל שחור גרוסכוס מים קריםכפית קורנפלוררבע כפית שום כתוש ו-1/4 כפית פפריקה אדומה.אופן ההכנהמערבבים את כל החומרים למעט המים. מרתיחים חצי כוס מים מערבבים עם אבקת מרק בקר ומוזגים לנוזלים המורתחים. מרתיחים על חום נמוך כ- 2-3 דקות. לאחר מכן את חצי כוס המים הנוספים מערבבים עם הקורנפלור מערבבים עם הסיר הרותח מביאים לרתיחים נוספת ומכבים.

חומרים
כוס יין אדום
כף סויה
כף אבקת מרק בשר
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כוס מים קרים
כפית קורנפלור
רבע כפית שום כתוש ו-1/4 כפית פפריקה אדומה.

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט המים.

מרתיחים חצי כוס מים מערבבים עם אבקת מרק בקר ומוזגים לנוזלים המורתחים.

מרתיחים על חום נמוך כ- 2-3 דקות.

לאחר מכן את חצי כוס המים הנוספים מערבבים עם הקורנפלור מערבבים עם הסיר הרותח מביאים לרתיחים נוספת ומכבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר