רוטב פלפלת

 

חומרים
כוס יין אדום
כף סויה
כף אבקת מרק בשר
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כוס מים קרים
כפית קורנפלור
רבע כפית שום כתוש ו-1/4 כפית פפריקה אדומה.

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט המים.

מרתיחים חצי כוס מים מערבבים עם אבקת מרק בקר ומוזגים לנוזלים המורתחים.

מרתיחים על חום נמוך כ- 2-3 דקות.

לאחר מכן את חצי כוס המים הנוספים מערבבים עם הקורנפלור מערבבים עם הסיר הרותח מביאים לרתיחים נוספת ומכבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה