רוטב פסטו

200 גרם פטרוזיליה300 גרם בזיליקום50 גרם מלח100 גרם שום1 כפית פלפל גרוס1 כוס מים800 מ"ל שמן זיתאופן ההכנה1. להכניס למעבד מזון את עשבי התיבול כולל התבלינים עד לקבלת תערובת קצוצה דק.2. להוסיף בהדרגה את המים והשמן.יש אפשרות להוסיף 100 גר' פרמזן מרוסק ו- 50 גר' צנובר קלוי בזמן ההכנה.

200 גרם פטרוזיליה
300 גרם בזיליקום
50 גרם מלח
100 גרם שום
1 כפית פלפל גרוס
1 כוס מים
800 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה
1. להכניס למעבד מזון את עשבי התיבול כולל התבלינים עד לקבלת תערובת קצוצה דק.
2. להוסיף בהדרגה את המים והשמן.

יש אפשרות להוסיף 100 גר' פרמזן מרוסק ו- 50 גר' צנובר קלוי בזמן ההכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר