רולדת בריאות בטעם שוקולד-תפוז עם קקאו טהור, קוקוס וחמוציות

חומרים:1 כוס שקדים שהושרו בלילה1 כוס אגוזים2 תמרים מגולעניםחופן חמוציות1 כף גדושה של קקאו טהור (לטעם יותר דומיננטי אפשר להוסיף עוד כף קקאו)3 כפות קרם קוקוס (אפשר להכין בבלנדר מבשר הקוקוס הטרי והנוזלים, או מקופסת שימורים)1 כפית תמצית וניל1/4 כוס סירופ אגבה2 כפות קליפת תפוז מגורדאופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים במערבל מזון עד לקבלת מחית אחידה.מניחים את התערובת על נייר פרגמנט.מפזרים מעל שביבי אגוזים או שקדים או כוסמת מונבטת יבשה.מגלגלים את המחית לצורת רולדה, כך שהשביבים עוטפים אותה מכל צדיה.עוטפים בנייר ומכניסים לקירור במקפיא למשך מספר שעות.להגשה: ניתן לפרוס את הרולדה לפרוסות ולקשט עם עלי נענע טריים.ליאורה אקוקה-גולדברג יועצת מוסמכת לתזונה מקרו ביוטית (איזון מזונות טבעיים אורגניים על בסיס תורות מהמזרח הרחוק), מומחית למטבח הטבעוני, בוגרת מכללת וינגייט ובעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה של המאמץ וחינוך מאוניברסיטת אדלפיי NYC. www.optimalbody.co.il 

חומרים:
1 כוס שקדים שהושרו בלילה
1 כוס אגוזים
2 תמרים מגולענים
חופן חמוציות
1 כף גדושה של קקאו טהור (לטעם יותר דומיננטי אפשר להוסיף עוד כף קקאו)
3 כפות קרם קוקוס (אפשר להכין בבלנדר מבשר הקוקוס הטרי והנוזלים, או מקופסת שימורים)
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס סירופ אגבה
2 כפות קליפת תפוז מגורד

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים במערבל מזון עד לקבלת מחית אחידה.
מניחים את התערובת על נייר פרגמנט.
מפזרים מעל שביבי אגוזים או שקדים או כוסמת מונבטת יבשה.
מגלגלים את המחית לצורת רולדה, כך שהשביבים עוטפים אותה מכל צדיה.
עוטפים בנייר ומכניסים לקירור במקפיא למשך מספר שעות.

להגשה:
ניתן לפרוס את הרולדה לפרוסות ולקשט עם עלי נענע טריים.

ליאורה אקוקה-גולדברג יועצת מוסמכת לתזונה מקרו ביוטית (איזון מזונות טבעיים אורגניים על בסיס תורות מהמזרח הרחוק), מומחית למטבח הטבעוני, בוגרת מכללת וינגייט ובעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה של המאמץ וחינוך מאוניברסיטת אדלפיי NYC.
www.optimalbody.co.il 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר